Alfabet diertjes collectie

Met mijn diertjes heb je gegarandeerd een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Deze wordt door mij, speciaal en helemaal alleen voor jullie gemaakt. Je kunt zelf de mooiste diertjes uitzoeken en kiezen voor een kleurenpallet dat bij jullie past. Of dit door mij laten doen. Ik hoor het graag.

Zoals voor Vive en Lou… voor welk kaartje zou jij zijn gegaan?


HOE KUN JE JOUW UNIEKE KAARTJE SAMENSTELLEN?

1: Kies het gewenste formaat

Je kunt een alfabet-kaartje in 3 formaten bestellen: 10x15cm staand, 10x15cm liggend en 10x21cm liggend. Daarbij kun je kiezen voor een enkel kaartje of een dubbel gevouwen kaartje (voor het formaat 10x15cm).

2: Kies je favoriete kleurenpallet

Ga je voor blauw, roze, mintgroen of geel? Je kunt de binnenkant/ achterkant ook wit laten of voor een ander kleurtje kiezen, mocht je dat leuk vinden.

3: Kies je diertjes

Ik probeer altijd de leukste diertjes voor je uit te kiezen en kijk daarbij naar wat mooi matcht met de gekozen naam voor jullie kleintje. Heb jij no worries! Maar hoe leuk is het om zelf aan de knoppen te zitten en mij te vertellen welk(e) diertje(s) jouw favoriet zijn. Bekijk hier alle diertjes waar je uit kunt kiezen en geef in het opmerkingenveld aan welke diertjes jij op jullie geboortekaartje zou willen zien.

4: Vraag een proefdruk aan

Beantwoord de overige vragen, kies bij ‘Aantal’ voor ‘Proefdrukje’ en rond je bestelling af. Je hebt binnen 3 werkdagen -vrijblijvend- je digitale proefdrukje in je mailbox.

5: De bestelling compleet maken

Als je enthousiast bent over het proefdrukje, kun je de bestelling voor jullie kaartje plaatsen. Eventuele aanpassingen mag je in het opmerkingenveld doorgeven voordat we naar de drukker gaan voor een fysieke proefdruk van jullie kaartje. Zo komt het steeds dichterbij!

Na ontvangst van het geprinte proefdrukje, kunnen we de puntjes op de i zetten en nog eenmaal een correctieronde doen (tekst, positie of grootte tekst en/of kleurwijzingen) en dan kan het grote wachten op je kleintje beginnen. Spannend!

Zodra je je kleintje hebt mogen verwelkomen en je een gaatje in je drukke kraamrooster ziet, geef je mij een seintje en de gegevens door die op het kaartje mogen. Ik stuur je de allerlaatste versie per mail toe voor een final check. En na akkoord ga ik het kaartje naar de drukker sturen!. Na ongeveer 3 werkdagen heb je de kaartjes in huis.