Cadeau voor jou

Toen ik Ontwerp door Lindy begon, was mijn droom om zoveel mogelijk kids van mijn illustraties te laten genieten. Om ze te laten glimlachen en om ze iets te leren. Daarom heb ik deze kleurplaten, aftelkalenders, de weekplanner en een naamslinger voor iedereen die ze wil hebben beschikbaar gesteld. Ik wens jullie veel plezier met het gebruiken en ik hoop dat jullie er een gezellig momentje met jullie kleintjes van maken.


Weekplanner

Een week- en dagplanner geeft jouw kleintje structuur en grip op wat komen gaat, met zekerheid en zelfvertrouwen als resultaat. Daarom heb ik samen met de leukste proefpersoontjes een planningssysteem gemaakt met een weekplanner, dagplanner en activiteitenkaartjes.

Je vindt de gratis versie van de weekplanner als je op de afbeelding hieronder klikt.


Aftelkalender

Een verjaardag, afzwemmen, een feestje, Sint of Santa… wat is het spannend voor kleintjes om daar op te wachten! Wat helpt is overzicht. Dat het duidelijk wordt hoeveel nachtjes slapen weg jullie bijzondere moment is. Door iedere dag een kruisje te zetten, tel je de nachtjes slapen samen af… en is het ineens daar!

Klik op je favoriet en de PDF-download start automatisch.

aftelkalender verjaardag kind dino ontwerp door lindy
aftelkalender verjaardag kind eenhoorn ontwerp door lindy
aftelkalender kind sinterklaas ontwerp door lindy
aftelkalender kind kerstmis ontwerp door lindy

Kleurplaten

Ik vind het zo leuk om kleintjes aan het werk te zien met kleurplaten. Ze denken – letterlijk en figuurlijk – buiten de hokjes en lijntjes. Bont kleurgebruik, heerlijk vind ik het. Klik op 1 van de kleurplaten hieronder en de PDF opent zich vanzelf. Veel plezier!

En voor de Paasdagen heb ik deze voor je gemaakt:

Voor een symbolisch bedrag van €1,- kun je ook een waar pretpakket in huis halen met 14 educatieve kleurplaten: een telplaat van 1 tot en met 10, de verschillende werelddelen van onze mooie aarde en de gebieden waar onze dierenvrienden leven. De opbrengst doneer ik ieder jaar aan een goed doel. Klik hieronder en ik leid je naar de juiste plek.


Naamslinger

Een DIY naamslinger voor jouw kleintje, helemaal naar smaak te stijlen. De vrolijke diertjes helpen je kleintje zijn/haar naam te spellen. Educatief en mooi tegelijk. Je kunt zoveel slingers maken als je wil, in 4 verschillende kleuren.


Jouw illustratie

Nieuwsgierig naar wat ik nog meer met mijn illustraties doe? Zie hieronder!

Poster

Geboortekaartje

Kaartje

Zakelijk


Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy