Geboortekaartje op maat

Ik heb een aantal geboortekaartjes in mijn portfolio waar je uit kunt kiezen. Wie weet staat daar jullie perfecte kaartje bij. Maar het zou ook zomaar kunnen dat je iets in je hoofd hebt, maar het nergens te vinden is… een uitdaging! Daar houd ik van: een geboortekaartje op maat! Dan zou ik je graag willen vragen je wensen en ideeën naar me toe te sturen met behulp van het formulier. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op -geheel vrijblijvend- en denk graag met je mee.

Niet schrikken; je hoeft niet alle vragen perfect te kunnen beantwoorden ;). Vul in wat in je opkomt en we gaan samen je kaartje en alle details vormgeven. Hier vind je het formulier.


Een hele andere vraag of nog niet zo ver om allerlei vragenlijstjes in te vullen? Klik dan hier.

Voor vragen over de werkwijze van een geboortekaartje op maat, mag je naar de geboortekaartjes site gaan.


ZO FIJN OM TE MOGEN MAKEN
Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy