Gepersonaliseerde posters

De gepersonaliseerde posters (naamposter in Ontwerp door Lindy-taal) hebben een speciaal plekje in mijn shop (en in mijn hart ;)). Een poster die ik helemaal op maat maak voor je kleintje, met zijn of haar naam. Of voor je neefje, buurmeisje, de juf… Voor elke letter heb ik een diertje om zijn/haar naam te leren spellen. Het Jachtluipaard voor Jop, de Beer voor Billie en de Leeuw voor Lou. Leuk & leerzaam!

De poster komt in A4 formaat en wordt geprint op 300 grams papier met een subtiel wolkenstructuurtje. Hierdoor kun je de poster inlijsten, maar ook wegzetten op een plankje of zonder lijstje ophangen aan een klemmetje. Super handig als je het mij vraagt 😉


HOE WERKT HET?

1: Kies het kleurenpallet

Kies 1 van de 4 kleurenpalletten uit: blauw, roze, mintgroen of geel + Kies voor een staande poster (met 1 diertje groot afgebeeld) of liggende poster (met matchende diertjes bij elke letter van de naam).

2: Kies je diertjes

Ik probeer altijd de leukste diertjes uit te kiezen voor jou en kijk daarbij zeker naar wat mooi matcht met de naam op je poster. Heb jij no worries! Maar hoe leuk is het om zelf aan de knoppen te zitten en mij te vertellen welke diertjes jouw favoriet zijn. Dat kan! Bekijk hier alle diertjes van het gehele alfabet en geef bij de opmerkingen aan welke diertjes jij op je poster zou willen zien. Let op: wel alleen diertjes kiezen die bij de letters van de naam op de poster passen hè ;). Heet je Sam? Kies dan bijvoorbeeld voor de Schildpad, de Alpaca en de Meeuw.

3: Bestellen maar!

Beantwoord de overige vragen, voeg de poster aan je winkelmandje toe en rond je bestelling af. Je hebt je eigen unieke naamposter binnen 5 werkdagen op de deurmat liggen!


Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy