Grafische vormgeving + Drukwerk

Je huisstijl is hét visitekaartje van je bedrijf. Je website, een kaartje of presentatie: je klanten beoordelen je erop en maken een keuze. Hoe fijn is het dan als er iemand met oog voor detail en kwaliteit met je meekijkt. Dat wil ik graag voor je doen! Dan kan jij je richten op jouw specialiteit: de inhoud.

Laat je me weten waar ik je mee kan helpen? Ik zal je hieronder enkele voorbeelden schetsen. Mail naar lindy@ontwerpdoorlindy.nl of bel 0651397937.


Doorvertalingen

Hoe gaaf is het om je eigen huisstijl doorvertaald te zien in al je drukwerk, zowel op interne als externe (marketing)materialen? Nou zo gaaf dus, aldus adviesbureau Summiteers, experts in visie, strategie en organisatievraagstukken. Ik mocht onder andere hun Summit magazine ontwerpen, posters, vacatures en een felicitatiekaartje voor elke Summi-tiny die geboren wordt.


Betekenisvolle uitnodiging

Voor Van Gogh Notarissen en Adviseurs mocht ik, ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan, de look & feel vormgeven voor de uitingen van het jubileum feest. En uiteraard met hulp van Van Gogh himself, voor deze organisatie uit zijn geboortedorp.

Een heel ander feestje werd gevierd in Woudenberg. De volleybalvereniging wilde voor zijn jongste leden een uniek verjaardagskaartje. Et voila:

Voor een trouwkaart was er geen mooie, passende plattegrond van de locatie. Daarom heb ik een illustratie gemaakt met daarop voor het bruidspaar belangrijke punten aangestipt, in dezelfde stijl als de rest van het drukwerk. Daarnaast mocht ik voor deze dag ook een tijdslijn illustreren, met subtiele knipoogjes en details die voor het bruidspaar belangrijk waren, zoals de peervormige ringen en de auto.


Kaartenlijn

Voor Leukverpakt.nl mocht ik een kaartenlijn ontwikkelen. De eigenaresse van deze webshop, speciaal voor de allerleukste cadeauverpakkingen, was verliefd geworden op mijn Volkswagen illustratie. En zie hier wat we daarna nog meer samen gedaan hebben! 


Missiedocument

Jans Balans is coach en een gouden hulp bij het vinden van je kernwaarden, geluk en balans. Voor haar heb ik persoonlijke kernwaarden geïllustreerd, die haar coachees helpen in hun proces. Door de belangrijke dingen in het leven visueel te maken, door ze in te lijsten voor aan de muur, werken ze op je in en helpen ze je vanuit je kern met keuzes maken.​​​​​​​​


Give-away

Ben je lego-fan? Dan is Bricks on the wall iets voor jou! Zij wilde hun jonge klanten iets leuks geven bij de December inkopen en samen bedachten we deze kleurplaat en aftelkalender in 1, met het ‘verlegoode’ kasteel uit het dorp.


Visualiseren van de inhoud

Ik merk soms dat wanneer een klant zo diep in de inhoud zit, het lastig is om in de helicopterview te stappen en dát te visualiseren wat belangrijk is, wat jou uniek maakt en waar klanten behoefte aan hebben. Voor deze 2 banners voor mijnerfenis.nl was het een belangrijk proces om samen visueel tot de kern te komen. Resultaat: een informatief én visueel aantrekkelijk plaatje ineen.


Tot de verbeelding

Het zal je niet ontgaan zijn bij het bekijken van deze website, dat mijn illustraties en veel van mijn werk gericht is op kinderen. Dat was Peuterdagcentrum Irene ook niet ontgaan. Voor de verschillende groepen mocht ik een poster voor bij de deur maken. Resultaat: kinderen wisten direct waar ze moesten zijn, wat spanning wegneemt. Yes!


Educatieve producten

Er is zo veel wat ik je wil laten zien. Ik hoop dat deze selectie je een goede indruk geeft. Wat ik je tot slot wil tonen, komt uit mijn eigen webshop, die ik zo’n 5 jaar met liefde heb gerund. Omdat ik nóg meer energie haal uit werken in opdracht en op maat, heb ik besloten om mijn zinnen te verzetten. Maar dat maakt me niet minder trots op mijn werk! Kijk zelf maar…


Wow! Als je helemaal tot hier gekomen bent met scrollen, wil ik je heel graag leren kennen! Stuur je me een berichtje?