Illustraties

Mijn illustraties herken je aan de vrolijkheid en de eigenwijze, kleurrijke stijl. Of het nu een educatieve illustratie is, een illustratie voor een beterschapskaartje of een activiteitenkaartje voor de weekplanner, mijn doel is om kinderen met mijn tekeningen te laten glimlachen. Wat vind jij… ben ik geslaagd?

Je ziet ze terug op de persoonlijke posters, ansichtkaartjes, geboortekaartjes… en wellicht voor jouw project, iets op maat? Ik denk graag met je mee en je bent altijd welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen: info@ontwerpdoorlindy.nl

Dieren illustraties

Je vindt alle dierenvriendjes hier.


Voertuigen illustraties

En deze illustraties heb ik speciaal mogen maken: een bruiloft bus in hartje Frankrijk, een trouwmotor in België en een kampeer-jeep uit Australië!


Educatieve illustraties

Wist je dat deze diertjes je kleintje kunnen helpen zijn of haar naam te leren spellen? De Leeuw voor Lou, de Schildpad voor Sam.

Je vindt alle naamposters hier en de dierenvriendjes hier.


Dino’s


Mensen & activiteiten

Voor de weekplanner die ik voor kleintjes heb ontwikkeld, heb ik zo’n 175 verschillende activiteiten geïllustreerd. Enkele voorbeelden vind je hieronder. Alle illustraties bekijken? Dat kan wanneer je de weekplanner download (klik dan hier).

Heb je de weekplanner al in je bezit en mis je activiteiten die bij jullie gezinnetje passen? Vraag gerust een illustratie aan!


Voor een zakelijke opdracht in samenwerking met een coach, heb ik persoonlijke kernwaarden geïllustreerd. Door de belangrijke dingen in het leven visueel te maken, door ze in te lijsten voor aan de muur, werken ze op je in en helpen ze je vanuit je kern met keuzes maken.​​​​​​​​


Ik ben Ontwerp door Lindy begonnen met de focus in mijn illustraties op kinderen. Maar, ik merkte bij mezelf een behoefte om mijn eigen ‘volwassen’ stijl verder te ontwikkelen. De illustraties hieronder zijn daarbij een studie waar ik blij van word.


Feestdagen illustraties


Illustraties op maat

Je kunt ook helemaal los gaan voor een illustratie volledig op maat. Ik denk graag met je mee en teken jouw gedachten en wensen op papier. Laat je het me weten?

Hieronder zie je kraamfeest-kaartjes die ik heb mogen maken + een verjaardagskaartje voor de jarige joppen bij een volleybalvereniging.


Jouw illustratie

Poster

Geboortekaartje

Kaartje

Zakelijk


Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy