Over mij

Hi! Ik ben Lindy, 35 jaar, mama van Jop (5 jaar) en Guusje (4 jaar), vriendin van Paul. En dus grafisch vormgever. Na jaren van de ene baan naar de andere hobbelen en 2 kinderen verder, kwam weer de vraag: waar word ik nou blij van? Het zal je niet verbazen dat het antwoord was: Jop & Guus.

Maar ik voelde diep van binnen dat ik een leukere mama zou zijn voor ze, als ik ook tijd voor mezelf nam. En in die tijd wil ik wel heel graag iets leuks, nuttigs en creatiefs doen. Daarbij trok het grafisch ontwerpen me van begin af aan al. Ineens was daar het licht: waarom doe ik dit niet gewoon?! Waarom niet gewoon voor mezelf beginnen! Et voila… Ontwerp door Lindy was daar.

Nu durf ik te zeggen dat ik weet wat papa’s en mama’s willen (houten speelgoed met zachte kleuren, design traphekjes, de schattigste eendelige pakjes…) en wat kids willen (…zo veel mogelijk schreeuwerige speelgoed meuk, traphekjes waar je aan kunt hangen en kleding waarmee je lekker hard gaat op de glijbaan) + dat ik deze 2 weet te combineren. Ik laat graag mijn ontwerpen je overtuigen! Laat je verrassen door mijn unieke illustraties, kaartjes en posters, speciaal voor jou gemaakt, waar alle kleintjes om je heen vrolijk van worden.

Het lijkt me leuk om kennis te maken en te zien hoe ik jou kan helpen! Mail me op info@ontwerpdoorlindy.nl, of app of bel me op 0031651397937.