Persoonlijk Ontwerp

  • Lindy Ontwerp door Lindy logo 2022
  • weekplanner routine kaartjes dagplanning ontwerp door lindy klein
  • KIND-kinderfeestje-kaartje-ontwerp-door-lindy-kaartje2go-jongen-Jop
  • poster op maat sarah zwitserland ontwerp door lindy

Welkom!

Welkom bij Ontwerp door Lindy. Laat je verrassen door de unieke en bijzonder vrolijke illustraties. Speciaal voor jou, op jullie geboortekaartje, persoonlijke poster, illustratie of weekplanner.

Waar mag ik je mee helpen?

Geboortekaartje

geboortekaartjes dieren jongen meisje ontwerp door lindy

Poster

Weekplanner

weekplanner planningssysteem kind

Kaartje versturen

Illustraties

Over mij

Freebies

Zakelijk


Unieke aanbieding ♥ €12,50

Wij gaan stoppen met onze collectie kaartjes, posters en verjaardagskalenders. We vinden het heerlijk om jullie bestellingen in te pakken, maar genieten nog meer van het ontwerpen van kaartjes en posters op maat.

Daarom vind je hier een mooie aanbieding om de laatste spulletjes uit de voorraad in handen te krijgen. Een pakketje ter waarde van 42,75€ voor 12,50€


Persoonlijke poster

Of je nu voor een naamposter, letterposter, sterrenbeeldposter of volledige poster op maat gaat, een gepersonaliseerde poster wordt altijd speciaal voor jullie gemaakt. Jij kiest de illustraties voor jouw unieke poster.

De dierenvriendjes op de naam- en letterposters helpen je kleintje het alfabet en de letters van zijn/haar naam te leren spellen. Educatief en mooi tegelijk.

Je kunt ook helemaal los gaan voor een poster volledig op maat. Ik denk graag met je mee en teken jouw gedachten en wensen op papier.


Illustraties

Mijn illustraties herken je aan de vrolijkheid en de eigenwijze, kleurrijke stijl. Of het nu een educatieve illustratie is, een illustratie voor een beterschapskaartje of een activiteitenkaartje voor de weekplanner, mijn doel is om kinderen met mijn tekeningen te laten glimlachen. 

Wat vind jij? Ik hoor het graag! Klik op onderstaande afbeelding en je vindt ze allemaal bij elkaar tentoongesteld.


Structuur met de weekplanner

Ik merk dat mijn kids goed gaan op structuur. Ze hebben nog geen besef van tijd, maar willen zo graag grip (en zeggenschap ;)) hebben op wat komen gaat. Herkenbaar? Door de dag en week samen door te nemen, help je je kleintje aan zekerheid en zelfvertrouwen, omdat het rust en duidelijkheid biedt. En het is nog creatief en gezellig ook!

Daarom heb ik met een kritisch panel van de allerleukste proefpersoontjes een planningssysteem gemaakt met een weekplanner, dagplanner en meer dan 175 activiteitenkaartjes.

Laat het plannen maar beginnen!


Gratis cadeautjes

Toen ik Ontwerp door Lindy begon, was mijn droom om zoveel mogelijk kids van mijn illustraties te laten genieten. Om ze te laten glimlachen en om ze iets te leren. Daarom heb ik deze kleurplaten, aftelkalenders, de weekplanner en een naamslinger voor iedereen die ze wil hebben beschikbaar gesteld. Ik wens jullie veel plezier met het gebruiken en ik hoop dat jullie er een gezellig momentje met jullie kleintjes van maken.


Complimentjes

“We zijn ontzettend blij met je super mooie ontwerpen! Je hebt echt precies kunnen maken wat we in gedachten hadden, heel knap, dank je! Nu al zin om ze rond te sturen.” – Michiel (newborn papa)

“Je hoort van ons bij het tweede kindje , we zijn super tevreden.” – Emilie (newborn mama)

Wat een prachtige verrassing trof ik in onze brievenbus! Het resultaat overtrof iedere verwachting. De posters zo perfect, zo leuk!! Het wordt een feest om te geven!” – Ineke (mama & oma)


Volg je ons al?

Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy


Samenwerken

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Van samen staan we sterker. Geen concurrenten, maar concullega’s. We vullen elkaar aan. Daarom stel ik jullie graag voor aan Leukverpakt.nl: voor de allerleukste cadeauverpakkingen en alles wat daar bij hoort + Klein Bedrijfje: een duurzaam platform voor de mooiste plekjes om te shoppen, zowel online als offline + Jans Balans: gouden hulp bij het vinden van je kernwaarden, geluk en balans.