Weekplanner

weekplanner dagplanner routine kind ontwerp door lindy

Een week- en dagplanner geeft jouw kleintje structuur en grip op wat komen gaat, met zekerheid en zelfvertrouwen als resultaat.

Daarom heb ik samen met de leukste proefpersoontjes een planningssysteem gemaakt met een weekplanner, dagplanner en meer dan 175 activiteitenkaartjes. Laat het plannen maar beginnen!

Met behulp van de activiteitenkaartjes nemen jullie samen door wat er komen gaat en nemen jullie de gezinsroutines door. In de weekplanner laat je je kleintje zien wat de week in grote lijnen voor ze in petto heeft. “Wanneer gaan we naar opa en oma of naar school? Op welke dag mag ik bij een vriendje spelen?” Daarnaast kun je met de dagplanner elke dag in meer detail laten zien. “Na het spelen gaan we eerst opruimen en eten, dan mag de tv aan.”


Structuur = vertrouwen

weekplanner routine dag planning kind ontwerp door lindy

Kijk hieronder hoe je de planner in handen krijgt.

weekplanner routine dag planning kind ontwerp door lindy

Welke planner, activiteitenkaartjes en routines passen bij jullie?

weekplanner en dagplanner routine leren kind ontwerp door lindy

Hang de planners op een rustig plekje, zodat je kleintje op z’n gemakje zelf kan gaan kijken wat er komen gaat.

weekplanner lachende guusje gratis zakje ontwerp door lindy

En vooral: ik hoop dat jullie er samen veel lol mee gaan hebben! Zelfvertrouwen straalt!


Mogelijkheden

De planners zijn te downloaden na aanschaf, wat betekent dat je ze zelf kan printen op de manier en op het formaat dat past bij jullie. Kies voor 1 van de 2 mogelijkheden hieronder en jullie kunnen aan de slag.

1. Download de complete set

  • Een DIY weekplanner en dagplanner, zowel staand als liggend.
  • Meer dan 175 kaartjes met activiteiten voor het uitbeelden van jullie routine.
  • Handzame PDF’s in A4, geschikt voor elke thuisprinter.
  • Ook beschikbaar als A3, waarmee je de planner zo naar een professionele drukker kan toesturen, zoals bijvoorbeeld Printenbind.nl
  • € 4,95
weekplanner dagplanner totaal kind routine ontwerp door lindy download compleet

2. Download de gratis set

Toen ik Ontwerp door Lindy begon, was mijn droom om zoveel mogelijk kids van mijn illustraties te laten genieten. Om ze te laten glimlachen en om ze iets te leren. Daarom heb ik de planners en meer dan de helft van de activiteitenkaartjes voor iedereen die ze wil beschikbaar gesteld.

weekplanner-dagplanner-totaal-kind-routine-ontwerp-door-lindy-download-gratis

Voor professioneel gebruik

Een prachtig hulpmiddel

Wanneer je met kinderen werkt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen mee te nemen, zodat ze zich gehoord en begrepen voelen. Structuur, planning en houvast helpen daarbij. Daarom zijn activiteitenkaartjes en pictogrammen ook populair onder jullie professionals.

Wat ik zo jammer vind, is dat de meeste planners zo zakelijk en ‘saai’ zijn. Ik bied dan ook graag deze planners en kaartjes aan, met meer kleurtjes en vrolijkheid, waardoor de kids zich er tot aangetrokken voelen.

Ik denk graag met je mee om een systeem te ontwikkelen wat voor jou en de kleintjes die je begeleidt werkt. Meer info? Je mag altijd bellen of mailen naar info@ontwerpdoorlindy.nl en ik denk met je mee.


Hoe te gebruiken?

Je hebt de planners gedownload en geprint, super! Aan de slag! Maar… hoe? Ik en mede-papa’s en mama’s geven je tips hoe je de planners en kaartjes op zou kunnen hangen en zou kunnen gebruiken.


Volg ons op Instagram: @ontwerp_door_lindy