Zakelijk cadeau | Gepersonaliseerde poster

Een origineel cadeau voor je medewerkers? Een poster op maat. Voor de hele familie, of gericht op de kleintjes. Jij kiest de illustraties en kleuren uit voor een uniek ontwerp. Uiteraard mogelijk met jouw logo erbij. Perfect voor een kraamcadeau of Sint- en Kerst cadeau!

Speciaal voor mij zijn de naam- en letterposters, waarbij diertjes helpen een kleintje de letters van zijn/haar naam te leren spellen. Educatief en mooi tegelijk.

Heb je meerdere ontwerpen nodig? Neem vrijblijvend contact op en ik denk graag me je mee.

Speciaal

Uniek

EducatiefOp maat

Je kunt ook helemaal los gaan voor een poster volledig op maat. Ik denk graag met je mee en teken jouw gedachten en wensen op papier. Laat je het me weten?

Enkele voorbeeldjes, ieder met een eigen verhaal.

Zwitsers kraamcadeau

poster op maat sarah zwitserland ontwerp door lindy

Een poster om de geboorte van Niels te vieren. Met een Franse mama en een Belgische papa, is Niels in Zwitserland geboren. De familie houdt van skiën, Franse wijntjes en kaas en Catannen. Er was een doedelzak op de bruiloft… welke details zie jij nog meer?

Dubbel feest!

poster op maat diana 50 jaar ontwerp door lindy

Een poster met alles erop en eraan. Hun huis, de taart voor deze Sara en Abraham, gek van panda´s. Papa gek op zijn motor, mama van haar werk als apothekersassistente. Broer en zus gek van karate, iPhones… te veel details om op te noemen.

Gebarentaal

ontwerp door lindy naamposter dean
ontwerp door lindy naamposter dean gebaren

Voor Dean een poster met de letters van zijn naam, de diertjes die hem helpen met het leren spellen én zijn naam in gebarentaal erbij. Educatief en fun!


Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy