Zakelijk

Grafische vormgeving & DTP

Als grafisch vormgever kan ik een Zakelijk Ontwerp voor je maken, binnen je eigen huisstijl, met een ‘Ontwerp door Lindy – touch’. Of die huisstijl voor je ontwikkelen! Neem contact op via dit formulier, mail naar info@ontwerpdoorlindy.nl of bel naar 0651397937.


Perfecte PowerPoint presentaties

Je bent een briljante projectmanager en specialist met inhoud. Of je bent een krachtige manager die staat voor zijn team. Je hebt een verhaal te vertellen aan je directie, aan je team of aan een klant. De woorden staan er, je hebt het huisstijl handboek van een marketeer onder je arm geschoven gekregen… maar je slides willen maar niet shinen. Ik kan je helpen om je slides zo te maken zoals jij ze in je hoofd hebt, je marketing manager maak ik blij door de huisstijl aan te houden én je collega’s worden jaloers van jouw presentatie. Laat me met je meekijken, zodat jij kan focussen op iets waar je goed in bent: de inhoud. Dan zorg ik voor de juiste looks!


Wholesale

Denk je dat mijn producten iets kunnen toevoegen in jouw winkel of webshop? Wat tof! Dat lijkt me super leuk! Ik ben altijd op zoek naar leuke samenwerkingen. Je kunt via onderstaand formulier contact opnemen of via e-mail info@ontwerpdoorlindy.nl. Ik informeer je graag naar de mogelijkheden.

Direct inkopen? YeaY! Dat kan in mijn wholesale shop bij Orderchamp.Alle producten vind je hier.

Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy