Zakelijk Ontwerp

  • Lindy Ontwerp door Lindy logo 2022

Welkom!

Welkom bij Ontwerp door Lindy. Mijn doel is om met mijn illustraties en vormgeving een glimlach te toveren op ieders gezicht. Dat kan met een zakelijke illustratie op maat, met spot-on kwaliteit drukwerk of een prachtig vormgeven preso, strak en stralend, perfect passend in je huisstijl.

Creativiteit, plezier en een oog voor detail staan centraal. Ik laat graag mijn werk je overtuigen.

Waar mag ik je mee helpen?

Grafische vormgeving + drukwerk

summitiny kaartje grafisch vormgeving ontwerp door lindy

Illustraties

Powerpoint

Kaarten versturen

FEEST-kerst-kerstkaartje-volkswagen-busje-blauw-vierkant-ontwerp-door-lindy-kaartje2go

Weekplanner

weekplanner planningssysteem kind

Persoonlijk cadeau


Complimentjes + opdrachtgevers

Samenwerken met Lindy is een feest, omdat ze aan een half woord genoeg heeft en zorgt dat ze je vraag echt goed begrijpt. Ze denkt direct met je mee en verrast je met creatieve ideeën, die altijd tot in de puntjes uitgevoerd zijn. Hopelijk gaan we nog veel leuke dingen samen doen! 
Lidia, Owner adviesbureau Summiteers.

“Omdat ik graag een aantal unieke en mooie kaarten in mijn assortiment wilde hebben, heb ik Lindy gevraagd een kaartenlijn te ontwerpen. Het fijne aan met Lindy samenwerken is dat ze het zó wil maken, dat het bij haar past, maar ook bij mij. Zodat het echt iets wordt waar we allebei achter staan en blij van worden. Verder is ze enorm behulpzaam en lief. Ik heb haar nog nooit live ontmoet, maar het voelt altijd warm en vertrouwd als ik haar weer spreek. Vanwege al deze mooie kwaliteiten van haar, weet ik zeker dat wij nog lang zullen samenwerken!”
Petra, Owner Leukverpakt.nl

“Al geruime tijd waren we op zoek naar een manier om onze (zakelijke) relaties en medewerkers op een originele manier te verrassen met een persoonlijke boodschap als blijk van waardering. Lindy heeft voor ons eerder naar volle tevredenheid de uitnodigingen voor ons 10-jarig jubileum ontworpen, dus was de stap snel gezet om deze hulpvraag ook bij haar weg te leggen. Ook nu toonde Lindy haar veelzijdigheid en creativiteit en dankzij haar gepersonaliseerde posters en kaarten staan wij “weer op de kaart”. Lindy communiceert op een duidelijke, open en fijne manier, waardoor we van tevoren precies wisten waar we aan toe waren.
In de toekomst weten we haar zeker weer te vinden”
Monique, Notaris – Van Gogh Notarissen & adviseurs

“Zojuist heeft de klant bevestigt, dank voor de bijdrage! Helemaal te gek! “
Paul, Owner Van Essen Catering over de opmaak van een offerte en PowerPoint, waarna hij de opdrachtbevestiging kreeg.

Voor mijn webshop Bricks on the wall leek het me erg leuk om rond de feestdagen een mooie kleurplaat toe te voegen aan alle orders. Vol enthousiasme heb ik Lindy een berichtje gestuurd met het idee en ze reageerde net zo enthousiast! We zijn gaan brainstormen en Lindy is gaan tekenen. Aangezien mijn webshop in het teken staat van Lego moest dit natuurlijk ook naar voren komen in het ontwerp. Uiteindelijk kwam hier echt zo’n leuke aftelkalender uit. Ook het drukken regelde ze. Zo fijn! Ik word hier zo blij van en waarschijnlijk al mijn jonge klanten ook! Dankjewel lieve Lindy!
Wendy, Owner Bricks on the wall


Over mij

Hi! Ik ben Lindy, Brabantse in Utrecht, woon samen met Paul en mijn 2 kids Jop en Guusje. Na mijn Master Marketing Management ben ik aan het werk gegaan en heb ik de eer gehad om in het marketingteam van de Bijenkorf het marketing- en ontwerpvak te leren kennen. Heerlijk vond ik het: hectische retail in combinatie met prachtige dingen vol schoonheid maken. Daarna een jaar er tussenuit gepiept met Paul naar Azië en toen ik terug was weer bij een retail-topper aan de slag gegaan: Prénatal. Daar was ik verantwoordelijk voor fashion fotoshoots, conceptontwikkeling en het creëren van de marketinguitingen, samen met een te gek team.

Al die creativiteit heeft me doen inzien: ik wil zélf maken, ik wil zélf doen. Vandaar de stap naar het zelfstandig ondernemen. Ik heb een talent voor gedachten visualiseren en heb een oog voor detail. Ik werk snel en efficiënt. Oké, eerlijk, ik heb een ontwikkelpunt op perfectionisme en loslaten, maar ik beloof je dat ik deze goed voor je ga inzetten.

Mijn kernwaarden, zowel privé als in mijn werk: liefde, plezier, ontwikkeling, creativiteit en vrijheid. Daarbij is mijn doelstelling voor Ontwerp door Lindy: 100% werken in opdracht. Waarom? Omdat ik het heerlijk vind om in contact te zijn met jou, om maatwerk te leveren. Om een glimlach op jouw gezicht te toveren.

Spreek je snel!

Liefs, Lindy

lindy@ontwerpdoorlindy.nl | 0651397937

PS: Nieuwgierig naar een meer persoonlijke noot? Klik dan op de foto en je leert me nog beter kennen.