Zakelijke Illustraties

Mijn illustraties herken je aan de vrolijkheid en de eigenwijze, kleurrijke stijl. Of het nu een educatieve illustratie is, een illustratie voor een coachingstraject of een activiteitenkaartje voor de weekplanner, mijn doel is om een ieder met mijn tekeningen te laten glimlachen. Wat vind jij… ben ik geslaagd?

Past mijn stijl bij jouw project, iets op maat? Ik denk graag met je mee en je bent altijd welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen: lindy@ontwerpdoorlindy.nl

Mensen & activiteiten

Voor een zakelijke opdracht in samenwerking met een coach, heb ik persoonlijke kernwaarden geïllustreerd. Door de belangrijke dingen in het leven visueel te maken, door ze in te lijsten voor aan de muur, werken ze op je in en helpen ze je vanuit je kern met keuzes maken.​​​​​​​​


Ik ben Ontwerp door Lindy begonnen met de focus in mijn illustraties op kinderen. Maar, ik merkte bij mezelf een behoefte om mijn eigen ‘volwassen’ stijl verder te ontwikkelen. De illustraties hieronder zijn daarbij een studie waar ik blij van word.


Voor de weekplanner die ik voor kleintjes heb ontwikkeld, heb ik zo’n 175 verschillende activiteiten geïllustreerd. Enkele voorbeelden vind je hieronder.

Daarbij teken ik ook op verzoek. Deze hieronder bijvoorbeeld in opdracht van een kindertherapeute, die de planner gebruikt om de kids in haar praktijk structuur aan te bieden.


Plattegrond en icoontjes

Voor een trouwkaart was er geen mooie, passende plattegrond van de locatie. Daarom heb ik een illustratie gemaakt met daarop voor het bruidspaar belangrijke punten aangestipt, in dezelfde stijl als de rest van het drukwerk. Daarnaast mocht ik voor deze dag ook een tijdslijn illustreren, met subtiele knipoogjes en details die voor het bruidspaar belangrijk waren, zoals de peervormige ringen en de auto.


Educatieve illustraties

Wist je dat deze diertjes kleintjes kunnen helpen zijn of haar naam te leren spellen? De Leeuw voor Lou, de Schildpad voor Sam.

Je vindt alle dierenvriendjes hier.


Dieren illustraties


Voertuigen illustraties

En deze illustraties heb ik speciaal mogen maken: een bruiloft bus in hartje Frankrijk, een trouwmotor in België en een kampeer-jeep uit Australië!


Dino’s


Feestdagen illustraties

Volg Ontwerp door Lindy op Instagram: @ontwerp_door_lindy