Week- en dagplanner kinderen | Professionals

weekplanner dagplanner routine kind ontwerp door lindy

Wanneer je met kinderen werkt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om kinderen mee te nemen, zodat ze zich gehoord en begrepen voelen. Structuur, planning en houvast helpen daarbij. Een week- en dagplanner geeft kleintjes structuur en grip op wat komen gaat, met zekerheid en zelfvertrouwen als resultaat.

Wat ik zo jammer vind, is dat de meeste planners zo zakelijk en ‘saai’ zijn. Ik bied dan ook graag deze planners en kaartjes aan, met meer kleurtjes en vrolijkheid, waardoor de kids zich er tot aangetrokken voelen.

Ik heb deze planners samen met de leukste proefpersoontjes ontwikkeld en met meer dan 2.000 planners in gebruik inmiddels ook meer dan 175 activiteitenkaartjes geïllustreerd. Laat het plannen maar beginnen!

De planners zijn in de particuliere webshop in 2 versies te bestellen, beide DIY-downloads. Je vindt ze onder de voorbeeldjes. Maar ik kan me zo voorstellen dat je het prettiger vindt om op school of in de praktijk met een grotere print te werken. Daar help ik je graag aan! Je mag altijd bellen of mailen naar info@ontwerpdoorlindy.nl en ik denk met je mee.

Mis je activiteiten die voor jou zouden bijdragen? Laat het me weten en ik teken ze graag voor je.


Een eigen planner

Gratis download

weekplanner-dagplanner-totaal-kind-routine-ontwerp-door-lindy-download-gratis

Dag- en weekplanner met 75 activiteiten.

Betaalde download

weekplanner dagplanner totaal kind routine ontwerp door lindy download compleet

Dag- en weekplanner met 175 activiteiten.


Volg ons op Instagram: @ontwerp_door_lindy